Om oss

PVC Products AS

PVC Products — Over 25 års erfaring i bransjen!

Plastindustri og tilvirkning av produkter i tekniske tekstiler belagt med pvc har foregått på Hadeland gjennom flere selskaper i over 30 år. Gjennom ulike sammenslåinger og oppkjøp endte all produksjon opp under den kommunale virksomheten Lunner Produkter (Lupro) i 2011. Her fortsatte driften og produksjon av ulike produkter i teknsike tekstiler belagt med  pvc frem til høsten 2018, hvor det ble besluttet at denne delen av driften i Lupro skulle privatiseres. Med nye eiere på plass så selskapet Lupro Products AS dagens lys i september 2018, og driften fortsatte i samme lokaler. I løpet av høsten 2019 endret bedriften navn til PVC Products AS og i løpet av våren 2020 flyttet bedriften inn i nye lokaler på Brandbu. I nye lokaler og med en ny sveiselinje montert er vi bedre rustet enn noen gang for å løse nettopp din utfordring. Vi produserer både til bedrifts- og privatmarkedet og vi strekker oss langt for å møte kundens høye krav om kvalitet, leveringsdyktighet og service. Vi kan bistå i hele prosessen fra idemyldring, måltaking, produksjon og montering. 

PVC Products — Liten bedrift med stor kompetanse!

AID & DEVELOPMENT

PVC Products er en totalleverandør med over 25 års erfaring innen det humanitære markedet. Vi bidrar i dag med leveranser, implementering og feltopplæring i hele verden.

SPESIALPRODUKTER

Har du en ide eller et produkt som faller utenfor vanlig produksjon? 

Vi kan lage hoppeputer til bruk i vann, scenetak, skliduk for vinter-rafting, logo-bannere, turistbob for bobanlegget på Hunderfossen – og mye mer!

KOMPETANSE

Hos våre ansatte møter du mennesker med lang fartstid og erfaring innen både utvikling og produksjon av produkter i tekniske tekstiler belagt med pvc. Våre ansatte bruker sin erfaring og kunnskap for å skreddersy et produkt som dekker nettopp ditt behov. Enten det er et enkelt produkt eller det er en serieproduksjon har vi kompetanse og erfaring til å finne den optimale løsningen sammen med deg som kunde. Vi har erfaring med å utvikle og produsere for alt fra privatpersoner, bedrifter og store internasjonale organisasjoner. Hos oss er ingen jobb for liten eller for stor.