Gå til innholdet

Polstringer til alpin og fjell næringen

Tanker om deltakelse og produkter på Alpin- og Fjells bransjemesse 

-Det var en interessant messe

Artikkel i bransjebladet Alpin og Fjell, nr.125, s.24. Skrevet av Eric Malling, PVC Products

  • Sølvi med en utvidbar stolpepolstring
  • Mange kjenner PVC Products fra tidligere, og det er helt naturlig, i og med at vi har holdt på i dette faget i over 30 år. Mange alpinanlegg har fortsatt fungerende polstringer fra tiden da firmaet het PVC Duksveis. Vår mann Steinar Langedahl har alle typer erfaring med produksjon av produkter i PVC og har samarbeidet med mange opp gjennom årene.

    For oss andre som er «første-reis» i denne messesammenhengen, var det veldig interessant å få tilbakemeldinger og forslag til forbedringer og nye løsninger. Selvsagt er det jo slik at de som håndterer produktene i det daglige har verdifull innsikt, enten det handler om tilleggshåndtak, tykkelser eller festeløsninger.

    På messen ble det diskutert å lage polstringer med piler som peker i kjøreretning, sponsorlogoer og andre beskjeder man kan utnytte flatene til. Vi kan kommunisere det kundene våre ønsker.

    Spesielt hyggelig var det med alle de gode, konstruktive tilbakemeldingene på vår videreutviklede versjon av stolpepolstring, med solid glidelås og variabel størrelse på midtstykket, slik at den kan flyttes hvis man får andre behov.

    Les også artikkelen om Sunnmørsalpane Skiarena Fjellsætra som ønsker å sponsorfiansiere stolpepolstringer i sitt dugnadsdrevne anlegg.

     

     

     

      

    Bilde: Spesialist Sølvi Bleken demonstrerer stolpepolstring med skjøteflak.

Adresse
Rosendalsvegen 1 - , 2760 Brandbu -
Telefon
+4740016500
E-postadresse
post@pvcproducts.no
Foretaksregisteret
921509006
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business